fbpx

ett värdefullt år

"Det bästa är att det är så otroligt roligt!"

Att jobba som praktikant är helt perfekt det där året efter gymnasiet när man inte vill börja plugga riktigt än, men inte heller vill ta det första timjobb man får. Du får prova på att jobba heltid, flytta hemifrån, klara dig själv, laga mat, jobba i kyrkan, skaffa kontakter och en chans att styra över vad du vill jobba med under tio månader.

Det bästa med ungresurs.nu är att det är så otroligt roligt! När jag och min handledare pratade om vad jag eventuellt ville ändra i mitt schema inför vårterminen hade jag svårt att svara, för alla verksamheter jag jobbar på är så roliga att jag inte riktigt vill byta bort något. Den här erfarenheten är verkligen värdefull för mig och detta är en helt fantastisk start på livet.

Hanna Sahlin, praktikant i Lundby församling i Göteborg 2016

Vill du också göra praktik i Svenska kyrkan?


Då kan du gå vidare och kika på ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 15 april, men du måste ju faktiskt inte vänta så länge!

Har du frågor om ungresurs.nu som du inte hittar här?
Prata med Cecilia Cedergren, som är handläggare för ungresurs.nu.
telefon 031-771 30 67
epost cecilia.cedergren@svenskakyrkan.se

ungresurs.nu - ett praktikår i Svenska kyrkan  © Budskapet kommunikation